Den med ett gott minne minns kanske det övergivna japanska hotellet jag skrev om tidigare. Det verkar som att det inte är det enda övergivna hotellet på ön Hajijo Island, ska man vara riktigt noga verkar det vara det tredje övergivna hotellet och går under namnet Hachijo Kokusai Kankou Hotel.

Till storleken verkar det likna sina övergivna kamrater och fick stänga under 2004 på grund av vikande besökarantal, sen har det i sin ensamhet fått pinas av vind och vatten. Dock verkar det som att det haft sin beskärda del av oaktsamma besökare då en hel del fönster och väggar förstörda.

Hotellet är komplett med en stor swimming pool, badtunna med utsikt över havet, bar samt ett kareokerum. Allt för en turist som behöver koppla av alltså. Anledningarna för att inte åka till Japan och utforska övergivna byggnader blir allt färre.